Τα παιδιά κλαίνε, ένα Ποτάμι Δάκρυα ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ - ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ


Τα παιδιά κλαίνε, ένα ποτάμι Δάκρυα κάθε βράδυ


Τα παιδιά κλαίνε, ένα Ποτάμι Δάκρυα ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ


1 ) Η μαμά μου είπε, ο μπαμπάς δεν μ 'αγαπάει άλλο

2 ) Δεν μπορώ να δω τον μπαμπά, γιατί ο μπαμπάς ζει μακριά

3 ) Δεν μπορώ να δω τον μπαμπά, γιατί η μαμά μισεί τον μπαμπά

4 ) Μισώ τον μπαμπά, γιατί ο αδερφός μου μισεί τον μπαμπά (γιατί η μαμά είπε στον αδελφό μου ότι ο μπαμπάς κακοποιούσε την μαμά)

5 ) Ο μπαμπάς μου με μισεί και ποτέ δεν τηλεφωνά ή έρχεται να με δει (το παιδί δεν καταλαβαίνει, ότι μπορεί η μαμά να μη του δίνει το τηλέφωνο ή ότι μπορεί να υπάρχει μια περιοριστική δικαστική εντολή)

6 ) Ο μπαμπάς δεν μ 'αγαπά - δεν έρχεται ποτέ σε οποιαδήποτε από τις δραστηριότητες του σχολείου μου (το παιδί δεν καταλαβαίνει, ότι ο μπαμπάς μπορεί να ζει πολύ μακριά, ότι ο μπαμπάς δεν έχει τα χρήματα ούτε για βενζίνη, και ότι ούτε οι υπεύθυνοι του σχολείου των ενημερώνουν)

7 ) Είμαι τόσο λυπημένη, γιατί ποτέ δεν είχα ένα μπαμπά (το παιδί δεν καταλαβαίνει, ότι η μαμά ποτέ δεν είπε στον μπαμπά ότι είχε ένα παιδί)

8 ) Αύριο πρέπει να πάω στο σπίτι του μπαμπά. Μισώ να πηγαίνω στο σπίτι του μπαμπά, γιατί δεν έχει παιχνίδια για να παίξω! Δεν έχει κρεβάτι για να κοιμηθώ, και όλα τα αγαπημένα μου παιχνίδια, λούτρινα ζωάκια και ταινίες είναι στο «Σπίτι».

9 ) Γιατί πρέπει να πάω στο σπίτι του μπαμπά, όταν ο μεγάλος αδελφός μου δεν θέλει να πάει στο σπίτι του μπαμπά ; Ίσως αν ουρλιάξω, η μαμά, δεν θα με να πάει στον μπαμπά.

10 ) Ο μπαμπάς δεν πρέπει να μ 'αγαπάει πια, γιατί ποτέ δεν με πηγαίνει διακοπές. Η μαμά μου με πάει για διακοπές όλο το χρόνο !

11 ) Ο μπαμπάς δεν πρέπει να μ' αγαπάει πια, γιατί είναι Γιορτές και ο μπαμπάς δεν είναι εδώ. Ο μπαμπάς κι εγώ πάντα στολίζαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Ο μπαμπάς με σήκωνε ψηλά και έβαζα το Αστέρι στην κορυφή. Ο μπαμπάς πάντα με φιλούσε πριν κοιμηθώ.


Για μητέρες που χρησιμοποιούν Ψευδής Κατηγορίες και Αποξενώνουν τα παιδιά τους από τον πατέρα τους 

Φανταστείτε ότι όλα αυτά τα πληγωμένα, θυμωμένα, παιδιά που κλαίνε, είναι τα εγγόνια σας - οι γιοι και οι κόρες του γιου σου.

Φανταστείτε ότι η μητέρα των εγγονιών σας, κατηγόρησε ψευδώς τον ΓΙΟ ΣΑΣ για ενδοοικογενειακή βία ή βία, και αποξενώνει τα εγγόνια σας από τον πατέρα τους.

Θα συνεχίσετε την εν λόγω Παιδική Κακοποίηση με τα δικά σας παιδιά ; 

Καταλαβαίνετε ότι με τη διαιώνιση τέτοιας Παιδικής Κακοποίησης (ακόμη και μετά τα παιδιά σας που θα γίνουν ενήλικες) θα αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο να συμβεί το ίδιο στον Γιό σου - τα παιδιά του - τα εγγόνια σας ;

Έχετε τη δυνατότητα να σταματήσετε αυτή την κακοποίηση παιδιών. 

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Παρακαλώ - Απελευθερώστε τα παιδιά σας, και τον πατέρα τους από αυτό το συνεχώς αυξανόμενο μοτίβο της Παιδικής Κακοποίησης.

Για τα παιδιά και τα εγγόνια σας - κάνετε το Σωστό Πράγμα !

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.